петък, 1 февруари 2013 г.

Очакваната торбичка


Здравейте,
Днес беше един хубав, слънчев, че даже и малко пролетен ден!


Днешното ми предложение за уютно прекарана вечер в приятна компания е с това пролетно свещниче на масата! Разтварящите се пъпки на цветовете не ви ли карат да копнеете още по-силно за пролетта?


Не зная какви са тези цветя, но видях снимката им в Интернет и толкова много ми харесаха, че реших да закича свещника с тях!


Всъщност не ви се струва! Наистина сте го виждали вече, но сега можете да го погледнете от друг ъгъл! Като вече завършено, защото преди си нямаше торбичка!:)))


Както и вчерашните пеперуди, така и пролетните разцъфващи пъпки са вече с нова собственичка! 
Надявам се да я радват, а на вас пожелавам лека вечер, в пролетно очакване!:)))
4 коментара:

 1. Не знам какво си видяла в интернет , но така нарисувано цветето ти много прилича на орхидея . На ето тази : http://hobbykafe.com/flowers/peskatoreya-peskatoriya-ve-pescatorea-boleya-ve-bollea/
  Отново много добро изпълнение !Торбичките ти имат особено очарование . Поздрави !

  ОтговорИзтриване
 2. Не е орхидея, повече приличаще на дръвче:) Но ти благодаря! Предполагам, че виждаш и недостатъци в шиенето ми, но си достатъчно мила, че да не го казваш!:)))
  Благодаря ти Юле!:)))

  ОтговорИзтриване
 3. Ех , няма значение какво е цветето - важното е , че е красиво !
  Колкото до кусури - не виждам такива . Даже много ти се радвам ,че имаш декоративни тегели , с каквито аз , за съжаление не разполагам и винаги гледам да компенсирам с друго !
  Пък и кой е казал , че нещата трябва да са съвършени ?! И въобще съществува ли съвършенството ?
  Хубав ден , мила !

  ОтговорИзтриване
 4. Юле, толкова си готина, че ако живеехме в един град непременно щях да ти предложа да пиеме кафе и да си поговориме!Вече те чувствам все едно се познаваме от години:)))

  ОтговорИзтриване