събота, 16 март 2013 г.

Бяло Зелено ЧервеноНе зная как не съм видяла до този момент новото предизвикателство на Hobby Challenges, като имате предвид, че е активно от седмица! То ме заинтригува както с името си "Бяло Зелено Червено....три разлюлени вълни", така и с автора, който ни го отправя, а именно Кати (Kakichka). Тя е една прекрасна дама, която твори със свой собствен, различен и интригуващ стил, каквото е и предизвикателството 'и! Познавам я от скоро, но картичките 'и много ми допадат, точно заради това, че са различни!


Още щом видях предизвикателството вчера, сложих Борко да спи, запретнах ръкави и седнах да творя! За съжаление Борко се събуди преди да съм приключила и се наложи да я довършвам чак вечерта! Много ми се искаше да я кача още вчера, но мисълта за ужасните вечерни снимки беше достатъчна да ме разколебае! :)


И така, представям ви моята картичка в бяло, зелено и червено! Фрезиите ги рисувах с контур и бои за стъкло върху три микроскопски стъкълца! Останалите материали са достатъчно разпознаваеми, та няма да ви занимавам с тях :)


Имам и други идеи по темата, но не зная дали ще успея да ги реализирам, а ако успея вие първи ще разберете :)


Това е от мен за сега, а на вас пожелавам един ползотворен и изпълнен с идеи творчески ден (или поне остатък от деня :)!

P.S. Включвам я и в Everybody Art Challenge: №228-Spring, пък да става каквото ще!

14 коментара:

 1. Уау...много хитро и супер оригинално!!!:))) Браво!:))) Страхотна комбинация,а прозорчето за свещичката е страхотна хрумка:)))

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря! Радвам се, че се отби и ти харесва последната ми картичка!
  Заповядай отново!
  Поздрави: Вера :)

  ОтговорИзтриване
 3. Поздравления за оригиналната идея и страхотното изпълнение! Фрезиите са ми едни от най-любимите цветя, а от твоите дори сякаш лъха аромат! Браво.

  ОтговорИзтриване
 4. здравей, хубаво е да те срещна отново! Благодаря за милите думи!:)

  ОтговорИзтриване
 5. Страхотна идея и прекрасно изпълнение ! Много ми хареса , много !
  И ме върна толкова много години назад ... Фрезиите са едни от най - най - любимите ми цветя ! Помня как за един Осми март мъжът ми с последните ни пари ми куп стрък фрезии . От тогава са ми още по - любими ...
  Прекрасна си , Верка !

  ОтговорИзтриване
 6. Фрезиите ми ти припомниха, този прекрасен спомен, а чрез него аз си спомних разказите на майка ми, как баща ми си продавал купоните за стол в училище или просто не си купувал,за да може да купи цветя за нея! :)

  ОтговорИзтриване
 7. Тук ми липсва една емотиконка сърчице , но да знаеш , че я оставям ...

  ОтговорИзтриване
 8. Изключително интересна картичка, техника и адмирации за рисуваните фрезии. Много ми хареса и идеята, и изпълнението - благодаря ти, че го сподели именно в моето предизвикателство.
  p.s. Ако искаш, махни проверката с думите, ще улесниш коментиращите...

  ОтговорИзтриване
 9. Благодаря за високата оценка :) Много ми хареса твоето предизвикателство и с удоволствие се включих :)
  Дори и не знаех, че имам проверка! Сега мисля, че е изключена, но ако не е споделете, за да се разбърникам пак из настройките (не, че нещо разбирам от тях, но все пак :)!
  Поздрави: Вера

  ОтговорИзтриване
 10. Юлеее и на мен ми липсва, но от скайпа мечето с прегръдките :)

  ОтговорИзтриване
 11. Гледах, разглеждах..уникална картичка..
  Рисуването върху стъкло е едно от любимите ми хобита,което напоследък съм поизоставила, заради картичките, но при теб виждам уникално съчетаване на двете.
  Картичката е изключително оригинална и аз искрено ти благодаря за това,че я включи в Хоби предизвикателство 34, зададено от Кати.

  ОтговорИзтриване
 12. Здравей, радвам се да те срещна отново! Идеята за такива картички ми е от преди две-три години, но е дълга за разказване, за това ще я опиша като сътворя следващата такава :)
  Както можеш да се досетиш това не ми е първата такава, но пък смея да твърдя, че си е лично мое откритие!
  Поне аз не съм срещала никъде другаде такива и се радвам като малко дете, че ви харесва!
  Поздрави: Вера

  ОтговорИзтриване
 13. Vielen Dank fürs Mitmachen bei EAC.
  Liebe Grüße Doreen

  ОтговорИзтриване