вторник, 19 март 2013 г.

Медена картичка :)

Привет и от мен!


Вече втори-трети ден не мога да седна като хората и да си направя една картичка, чиито проект ми се върти из главата и напира да излезне, но просто обстоятелствата не му позволяват!


Събота и неделя, когато и големите деца са си в нас е голяма патардия, особено ако и времето не позволява излизането на вън, а този случай е точно такъв!


Та през почивните дни така и не успях да я направя въпреки, че я замислях като проект по едно предизвикателство, но така и не успях да я включа и затова си позволих  да я изменя.


А вчера? Вчера беше просто ужасен ден. Като за начало Борко беше страшно кисел, после се оказа, че Калоян се е проявил в училище, но не в добрия смисъл. Денят не беше свършил и изненадите продължаваха! Когато отидохме да вземеме Самуил от училище се оказа, че е с температура. Веднага тръгнахме към лекарката, но по понеделнишки коридорът преливаше от хора, чакащи за нея, а работният ден свършваше само час по-късно.


Прибрахме се, а там ме чакаше поредният сюрприз. Не зная по каква причина, но компютъра се държеше така, все едно съм го преинсталирала, а това не  е никак добре, защото аз просто не мога да помня имена, числа и ... пароли. Всичките пароли, които си бях запаметила, всички отметки, всички профили бяха изчезнали! Добре, че тук влизам доста често и си помня паролата, че щеше да стане една......:)
 Въпреки всичко днес сутринта станах в ранни зори, оправих децата, болният Мони, закуската и т.н., а после седнах да направя това, което напира в мен вече 3-ти ден.
 И така между готвенето, температурата и подскачащият Борко, сътворих тази медена картичка :) Смея да твърдя, че ината е велика сила стига да го впрегнеш и използваш за правилните неща:)


Желая ви една прекрасна медена вечер!
Поздрав най-сърдечен! Твой приятел вечен: Весел Патиланчо!
P.S.Включвам картичката в предизвикателството на  Simon Says Stamps Challenge - Spring 
А също така и в КФП№161 - " Използвай копчета"

10 коментара:

 1. Определено си си Патиланчо след всичко , което описваш :)))
  Обаче пък картичката е просто ... сладка ! Много медено - сладка !
  Ужасно уважавам и харесвам това , че работиш с достъпни материали . Само не разбрах медените кутийки от какво точно са ?
  И бързичко да ви минава температурата :)))

  ОтговорИзтриване
 2. Здравей Юле! Наистина е медено - сладка поне за мен, а медените кутийки са от пчелен восък :) Предполагам, че във всеки пчеларски магазин може да се намери!
  Странно е правенето на подобни картички от моя страна, тъй като аз никак не обичам мед! От друга страна много уважавам пчеличките и труда им, защтото той е много ценен за всички нас!
  Усмивки от мен!

  ОтговорИзтриване
 3. Много ми харесва! Страхотна идея! Бързо оправяне на баткото, много свободно време за творене и компютърът да се държи добре:) Усмивки!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря за баткото, но не гарантирам за компютъра ;)
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 5. What a lovely card – the colours you used are wonderful. Thank you for joining us over at the Simon Says Challenge. Happy Spring wishes, Dawny x

  ОтговорИзтриване
 6. Thank you! I'm glad that you like it!
  Regards: Vera

  ОтговорИзтриване
 7. Ауу дояде ми се мед :) покрай твоята картичка. Готино направена, страхотни детайли ...

  ОтговорИзтриване
 8. Катенце, ако беше в нас бих те почерпила с голямо удоволствие и с медец! :)))
  Поздрави: Вера

  ОтговорИзтриване
 9. Мммм,че свежичко медено изкучение:) Браво!:)ххх

  ОтговорИзтриване
 10. Благодаря Вили! Много ми се иска да сложа тук една домашна питка и купичка с медец, за да почерпя всички влезли тук! :)))

  ОтговорИзтриване