четвъртък, 21 март 2013 г.

Семпло?

Честита Пролет на всички!
Пролетта настъпи, но май никой не разбра!
Затова нека ви запозная със следващия ми опит за семпла картичка :) Ако при предната номера мина, то при тази не може, а това е и причината поради която няма да я включа в предизвикателството, но не мога да не я споделя с вас :)
Днес се включвам много късно, но се наложи да свърша 1001 неща през деня.


Тази картичка се появи заедно с още няколко подобни. Това е вследствие на моя порив да използвам пълноценно един от подаръците  за рождения ми ден!
Много, много, ама наистина много исках да се сдобия с пистолет за силикон! Моята приятелка ми беше дала да използвам нейния. До момента, в който го изпробвах, лепях по-големи елементи с двукомпонентни лепила и нямах ни най-малка представа колко бързо, удобно и лесно се работи с пистолета!
Известно време седях и си мрънках как искам такъв, а в един момент дори бях на косъм от това да си го взема, но точно тогава трябваше да се попълни поредната дупка във финансите и парите изтекоха към "Софийска вода":)
Когато дойде 03 март се оказа, че семейството се е събрало и са решили да ми го вземат като подарък. Останах много изненадана, защото наистина не го очаквах! Да вярно, че имах кръгла годишнина (30), но всички сме зле от финансова гледна точка и изобщо не се надявах на такъв подарък!


Сега го използвам когато и където мога, дори си измислям такива проекти, като този само и само да мога да работя с него. Много му се радвам :)!
Глиненото цвете на картичката може да ви е познато от "Позакъснели мартенички", но реших да го използвам и за картичка (а и исках да си ползвам пистолета :).
Тази идея с глината много ми допада, но има един недостатък - самосъхнещите глини са много крехки и лесно се чупят! Мисля сега да пробвам някоя синтетична глина, защото са по-устойчиви и мога да правя разни форми и с по-тънък пласт от материала.
Експериментите предстоят и след тях ще разбереме:)
Желая ви цветна пролетна нощ!

4 коментара:

 1. Амиииии ... за мен няма накъде по - семпло !И е красива , отново !
  Колкото до пистолета ти подарък :)))) - от няколко години имам такъв и всеки път , когато го използвам благодаря на този , дето го е измислил .Моят ми го купи мъжа ми от пазара само за 3.50 лв. , но ми служи много вярно !
  И ако знаеш само какви неща може да залепя и в домакинството ...
  Хубав ден , Верка !

  ОтговорИзтриване
 2. Юле тази година за първи път не изпадам в черна дупка преди рождения ден и да ти кажа, че това се дължи на твоят подранил подарък, който ме направи безкрайно щаствива! Толкова ме развълнува, че просто не можах да се сдухам тази година! Не съм се чувствала така от дете честно казано! Трябва ти кажа, че си го пазя така както си го опаковала и съм го сложила в плик за да не му избяга прекрасният аромат! Само от време на време си го отварям за да му се порадвам и пак си го прибирам! Официалното му отваряне ще бъде, когато се сдобия с новото работно кътче! Искам да си го запазя до тогава за да ми е новичък и да ми ухае толкова прекрасно, колкото и в първият момент на отварянето!
  Много целувки!

  ОтговорИзтриване
 3. Ако знаех , че така ще помогна бих пращала подаръци през всички предишни години когато това се е случвало !
  Нищо , че не съм те познавала :))))

  ОтговорИзтриване
 4. Толкова си мила Юле! Така съвсем добре си се получи! Ако получавах всяка година подаръци, нямаше да ми направи толкова голямо впечатление и нямаше да мога да го оценя!
  Прегръдки!

  ОтговорИзтриване