сряда, 19 април 2017 г.

Завръщане


Здравейте приятели,
Честит Великден!
Измина доста време откакто писах за последен път, но ето как не само на Коледа ставят чудеса! :)


Историята защо не съм се отбивала в това кътче е дълга и няма да ви занимавам, важното е това, че отново съм тук и съм готова да споделям с вас всички мои нещица, излезли от ръцете и сърцето ми!


Като начало ще започна с подаръка, който направих за моята свекърва!
Както съм споделяла с вас тя е чудесен човек и  също се занимава с изкуство - обича да шие! Тя ме е учила да шия и на нея дължа всички неща свързани с шиене, които ви показвам!


Когато шиеш има безброй малки бръмбазъчета свързани с това начинание! То не са иглички;  то не са карфички; то не са калерчета и какви ли не други джунджурийки, които ако не си създал една строга организация непрекъснато издирваш под дърво и камък като ти дотрябват!


Когато си пазарувах материали от един магазин мернах прекрасна кутия със стъкълце на капака, с прегради и чекмедженце в долната част. Веднага я разпознах като кутията на Майка и се втурнах да избирам десен за декупаж. А там сред всичките хартии си висеше кротко лист с всякакви шивашки пособия изобразени на него :) Е кажете ми как да не го взема като си беше създаден специално за тази кутия?


Друго интересно нещо свързано с кутията е факта, че тук за първи път използвах напукващ лак или кракел както му казват и много се притеснявах да не объркам нещо, но в интерес на истината съм направо очарована от резултата!


За първи път от много време ми се случва да направя нещо и да ми харесва след това, но най-хубавото е, че и свекърва ми хареса кутията! Пожелавам ѝ да си я ползва със здраве и все така да твори - с вдъхновение и фантазия!


А на вас пожелавам хубав ден, изпълнен с усмивки напук на лошото време!


1 коментар:

  1. Добре си се завърнала! А кутията е много хубава. Личи, че с обич е правена. Да си я ползва със здраве мама-свекърва!
    прегръдки

    ОтговорИзтриване