вторник, 26 март 2013 г.

Разходка в гората :)Привет на всички!
Бързам да ви пиша, защото КФП №161 ме зарадва страшно много! Браво на Тони-Точица   за прекрасното предизвикателство, което се казва "Използвай копчета"!


Аз и без друго много обичам да си слагам копченца тук-там и ако не бяха децата в нас щях да съм направила поне тон картички по това предизвикателство :)
 Още щом го публикуваха Картичкофуриите, веднага ми хрумнаха поне три идеи за картички с копченца, а и точно преди няколко дена качих "Медената картичка", така че съм яхнала вълната и няма да се учудя ако успея да сътворя още няколко такива до края на предизвикателството:)))!


Както виждате и сами, още не ми е минало от предизвикателството на Кати - "Бяло, зелено, червено..." и продължавам да творя в тази цветова комбинация :)!


А да ви кажа как ми се е приходило на разходка в гората! Толкова много, че само чакам да се пооправи времето за да извадя голямата раница и да изчезнеме дори и за ден от мръсният и шумен град!Виждате! Резултата е на лице! И макар  да е само в главата, силното ми желание намери начин да си проправи път и да се претвори в нещо материално!:)))
Пожелавам ви цветен и усмихнат ден!


P.S. И - да! Знам, че милите мухоморки са отровни, затова и правенето на картичката беше прилежно съпроводено от обяснения и инструкции към децата, че тези прекрасни гъбки не стават за ядене, нищо че ги слагат и по картинките в детските книжки! :)))

10 коментара:

 1. Оппппааа , излових те че вместо да си гледаш децата и къщата ти се разхождаш в гората !!!
  Обаче мислената ти разходка е била много полезна защото картичката е чудна ! Гъбите са ми един от любимите персонажи със своята простота и в същото време изящност . Не знаех , че са мухоморки , ама човек винаги има какво да научи :)))
  Чакам следващите " копчести " истории с нетърпение :)))))

  ОтговорИзтриване
 2. Дааааа, излови ме! Предавам се! И аз ги чакам, но първо трябва да свърша едно-две други неща и тогава! :) Трябва днес да скроя и ушия долнище за Самуил, че няма с какво да ходи в часовете по физическо! Така си разпра и двата анцуга, че направо се чудя какво си отглеждам вкъщи :)))
  Прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 3. Ееее,каква гора,какви свежи гъбки!!!:))) Много свежа и весела комбинация...адмирации за трудът:) Аз обожавам шити картички,а твоята е истински горски шедьовър!:)))ххх

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря ти, много си мила! :)
  Поздрави: Вера!

  ОтговорИзтриване
 5. Мога да кажа само - УАУ!!! Прелестна е! Нямам думи! Като започнем от гъбките с тези прекрасни точки-копчета, минем през пънчетата им и приключим при тревата...адмирации за креативността!!! Брилянтна идея, а за изпълнението - малко е да се каже каквото и да е. Пропуснах шевовете - перфектни! Благодаря ти за емоцията, която ми подари! Надявма се да видя о другите ти идеи с копчета.

  ОтговорИзтриване
 6. Тони, много съм трогната от прекрасните ти думи! Благодаря ти за наистина интересното предизвикатолство, което както описах и по-горе много харесвам :) Ако ме оставят малките да сътворя още нещо с голямо удоволствие, ще включа и него!!!
  Усмивки!

  ОтговорИзтриване
 7. Много сладуранска картичка! Винаги съм харесвала този тип гъбки, а замисълът и изпълнението им са чудесни! Поздравления за прекрасната картичка!

  ОтговорИзтриване
 8. Благодаря! :)Аз също ги харесвам и неведнъж съм ги рисувала и пренасяла на картички :)
  Заповядай отново!

  ОтговорИзтриване