четвъртък, 10 януари 2013 г.

Предай нататъкЗдравейте,
Днес искам да представя на вашето внимание една много интересна игра, която както разбирам се провежда от няколко години, но аз лично разбрах за нея днес от Деси и реших да се включа. Тя се казва "Предай нататък" и има следните правила: първите пет от вас, които оставят коментар, с който се записват за участие ще получат подарък от мен до края на 2013 година! Те от своя страна трябва да публикуват в своите блогове статия за играта, както и да подарят на първите пет оставили коментар подарък! Подаръците трябва да са ръчно изработени от самите вас! Смятам, че играта е забавна, подтиква към креативност и ни учи да даваме. Нека  да се отвориме към другите хора и да намерим нови приятели:)

10 коментара:

 1. Привет! Аз се включвам при теб с голямо удоволствие. Усмивки.

  ОтговорИзтриване
 2. Стефи радвам се, че ще участваш и ти! Сега е твой ред да публикуваш статия за това в блога си:)И искам да те помоля да ми пратиш мейл, скайп или фейсбук за да мога да се свържа с теб!
  Поздрави: Вера

  ОтговорИзтриване
 3. stefka.angelova@abv.bg
  Утре или други ден ще я публикувам. Усмивки.

  ОтговорИзтриване
 4. Просто исках да ти кажа, че нещата, които правиш са наистина страхотни!На мен много рядко ми остава възможност да направя нещо различно от това за хапване.

  ОтговорИзтриване
 5. Мила Бети,
  в кухнята е твоята стихия! Ако искаш можеш да се включиш примерно с някакви сладки или курабийки, които ще са по-лесни за транспортиране, но дори и да нямаш възможност пак бих искала да ти направя подарък!
  Само те моля да ми изпратиш някакви координати за връзка!
  Поздрави: Вера

  ОтговорИзтриване
 6. Здравей,
  Радвам се, че ти харесва тук и се включваш в "Предай нататък", както и за бързата реакция при публикуването на статията!:))) Кажи ми как да се свържа с теб и да разбера какво ти харесва от моите нещица, за да те зарадвам максимално с подаръчето!
  Поздрави: Вера Григорова

  ОтговорИзтриване
 7. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 8. Здравейте! Аз отскоро съм в света на блогърите, но с удоволствие бих участвала в тази игра. Обичам да творя, обичам да правя подаръци и се надявам да одобрите участието ми. Приятен ден!

  ОтговорИзтриване
 9. Няма какво да одобрявам!:) Вие сте една от първите пет и с удоволствие ще ви зарадвам до края на тази година с подаръче, стига от своя страна и вие да "предадете нататък", като публикувате статия за това и зарадвате други пет човека:)Пишете ми на мейла за да знам как да се свържа с вас или ми оставете вашия за връзка:)
  Поздрави: Вера Григорова:)

  ОтговорИзтриване