понеделник, 7 януари 2013 г.

Арт-начало на 2013 година

Здравейте приятели,
Първо искам да поздравя моят втори син Калоян за именния ден и всички вас, които имате празник днес! Честит Имен Ден! Да сте живи, здрави и много щастливи!
След края на една успешна  година е време да поставим начало на новата, която ми се струва ще бъде още по-добра!
Въпреки, че навън (поне в София) е "Зимна приказка" и все още отеква ехото на празничните зари, ще ви предложа малко по-пролетно настроение, може би защото бързам в желанието си природата да се събуди.
Признавам, че тези дни направо съм се побъркала по оранжево и кафяво, но за това си има причина! Имах поръчка за картичка в тази цветова комбинация, което ме провокира да си купя много красив кафяв дизайнерски картон, а пък и малко преди това си взех кафяво Distress мастило.Сещате се как е като имаш нещо ново! Ако то става за носене - не се изпуска случай, а ако е за употреба - не се пуска, докато не се наиграеш! И като се започна... 
Достигнах до брой на картичките 3, почти една след друга, но третата ще ви представя отделно. И като казвам три, имам предвид само в тези цветове. Между тях направих и две други "за цвят":), пък и да има избор!
Представям ви тези творби и предварително се извинявам за качеството на снимките: Картичките, които изглеждат като витражи, съм правила с две долепени микроскопски стъкълца;)
4 коментара:

 1. Много интересни картички! Лично на мен ми е любопитна техниката, с която са създадени.

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте,
  Предполагам, че не става въпрос за квилинг картичките, а за другите две!
  По принцип се занимавам и с рисуване на стъкло, а тези картички са направени с микроскопски стъкълца, които са изрисувани с бои за стъкло.:)
  Радвам се, че се отбихте при мен!:)
  Поздрави: Вера Григорова

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря, наистина за тях става въпрос. Много са ефектни!

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря и пак заповядайте!
  Поздрави: Вера Григорова

  ОтговорИзтриване