събота, 19 януари 2013 г.

Медальонче в тонче :)


Здравейте,
В предишната статия ви изложих моята гледна точка относно рециклирането и сега няма да ви занимавам с това. Просто исках да ви покажа още един от многобройните начини за рециклиране на фунийки от вестник :)

 
Ние не купуваме вестници, но доста често получаваме рекламни такива. За всички е досадно, когато почти ежедневно намираме пощенската си кутия пълна с рекламни брошури, особено когато те са придружени и от месечните сметки, но нека не ги изхвърляме в яда си! Те могат да ви послужат за създаването на нещо хубаво, което от своя страна да спести някой лев от изтънелите ни портмонета:) Пък и е друго да знаеш, че никой друг няма бижу като твоето, просто защото е излязло от твоите ръце:)


Тук можете да видите една висулка, направена точно както в картичката от "Рециклирай"! Разбира се вие можете да си я оцветите както искате с акрилни бои и да си я лакирате! Моята висулка е оцветена така, защото ще е в тон с последното творение на свекърва ми, която си шие страхотни, уникални неща, а аз исках просто да я зардвам с медальончето!  :)
P.S.А ето и няколко снимки заедно със сукмана, който е направен от шалчета!

Това е по-близък план на каренцата.
За съжаление когато правих висулката, сукмана не беше при мен и се консултирах по телефона за цветовете и както се вижда не е много точно оцветен, но и така става. Разбира се снимките не са особено добри, но се надявам да придобиете поне някаква представа:)

4 коментара:

 1. Отново е прекрасно ! Преди няколко години опитах да правя нещо от книжни фунийки , но не ми се получи каквото исках и много бързо се отказах . Обаче много се радвам на всички , които се справят !

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря! :)
  Аз започнах да си плета малки кошчета, после по-големи и като практикуваш повече започват да се получават нещата! То със всяко нещо е така:)Въпросът е да не се отказваме!
  Поздрави:Вера

  ОтговорИзтриване
 3. Сукманът е невероятен!
  Много ми харесват тези хартиени тръбички! Браво!

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря за фунийките, а за сукмана ще и предам като се чуем! Само съжалявам, че светлината не беше особено добра като я снимах, а пък и аз съм адин фотограф...:)))

  ОтговорИзтриване