неделя, 10 ноември 2013 г.

Нека да е лято, само да е лято...


Здравейте приятели,
Заглавието на тази публикация трябваше да е "Мъфини, мечета и тиквички" и щях да я пусна преди повече от седмица, но компютъра ми съвсем се развали и в него ми останаха всички снимки на нещата сътворени през цялото лято, та до днес. По-голямата част от тях така и не успях да споделя с вас поради липса на време, а сега ужасно много съжалявам, защото щях да имам поне някакви останали снимки само ако си бях наложила да пиша малко по-системно тук.
Първо си помислих, че компютъра нещо е забил, тъй като не го бях чистила много отдавна, но почистването изобщо не свърши работа, а сега и не мога да си позволя да го занеса на ремонт за да разберем какво му е. Все пак тая малка надежда, че дори и да не става нищо от него поне ще могат да се свалят снимките и клипчетата от D-то. Да оставим снимките на предметите, но там имах снимки и клипчета на децата, които не съществуват никъде другъде и направо ще се пръсна от яд като човечето от скайп ако не могат да се спасят поне те!!!
Както и да е!!! Сега по темата...
Последните картички, които творих през седмицата все са с един особено летен привкус, та от там и заглавието на публикацията, но не на шега не ми се иска лятото да свършва!!!:)


Първата от тях е отново с квилинг - "Водно конче", но тъй като не можах да си намеря инструмента я правих с подръчни средства и това разбира се си личи, но това е отделен въпрос ;)


Тук много ми харесва съчетанието на цветовете, а и формата, тъй като май за първи път правя кръгла картичка! Това се дължи на новият инструмент, с който се сдобих:)


Следващата картичка е с любимо цвете - теменужка.


В интерес на истината я бях замислила за едно от предизвикателствата на Картичкофуриите свързано със салфетки и декупаж, но докато се натуткам да я направя и... предизвикателството свърши, но колкото и да се отлагат нещата в края на краищата трябва да се вършат и воала!


Това е резултатът!


Третата е пак по темата с насекомите и отново - кръгла, но какво да се прави? Така е като има нещо ново - трябва да се използва до дупка ;)


И този път пеперудката съм я плела на една кука, но мисля, че не е зле предвид избора на синьо и кафяво като основни тоналности!


Иска ми се и зимата да е лято, но това няма как да стане:), но пък тя не пречи да си спомняме за изминалото такова и да копнеем за следващото!
Е това е от мен за сега и вече наистина ще гледам да качвам нещата по-навреме :)))
Пожелавам ви една наистина приятна неделна вечер споделена с любимите ви хора!

2 коментара:

  1. Вера, много ми харесват и трите ти картички.(сподели ги при Мър-мяу, подходящи са за тяхното предизвикателство този месец). Съжалявам много за компютъра,стискам палци дано да не е всичко загубено безвъзвратно. Поздрави, Кати

    ОтговорИзтриване
  2. Кати здравей, радвам се да те засека!!!
    Благодаря за предложението, но май теменужките не се вписват там? Както и да е...
    Поздрави и много :)

    ОтговорИзтриване