неделя, 20 октомври 2013 г.

Цветни калъфчета


Хей, здравейте!
Днес се замислих, че съм показвала тук какво ли не, но така и не съм качвала нищо сътворено за моят любим мъж - Димитър. Заради това ще ви покажа няколко неща, които правих за него в последно време.


Първото от комплекта който се  заформи е този, как да го нарека? Може би несесер за тютюн?


Димитър поиска да му направя нещо, в което да си прибира тютюна, филтрите и листчетата.


Той толкова рядко иска нещо за себе си, че възможността да му направя несесера ме зарадва. Нещата за него винаги ми се получават от раз, предполагам точно за това, че не е  претенциозен:) Още до обяда на следващият ден несесерчето беше готово за употреба!


След няколко дена той замина и понеже имах от същия плат реших докато го няма да му направя изненада. Всъщност през доста голяма част от времето Димитър пътува и не е вкъщи.


По принцип сме свикнали, но всеки път когато замине първите няколко дена на мен ми е страшно криво. Точно в такъв момент ми се прииска да направя още нещо за него и това беше допълнението на комплекта - кълъфчета за лаптопа и прилежащите му кабели.


По неочаквано стечение на обстоятелствата Димитър се прибра непредвидено, но аз вече бях готова с дрешките на лаптопа.


Успях да го зарадвам защото той е почитател на практичните неща. Точно това му качество много пъти ме е  връщало на земята, когато летя в облаците, но в това няма нищо лошо защото практичната страна на нещата е реалната и винаги е добре да имаш някого до себе си, който да те връща в реалността, да те предпазва от неразумни решения!


Днес ви пожелавам по един такъв човек до вас!

  2 коментара:

  1. Чудесни са всичките неща. И платът е много красив. Браво за прекрасната изненада.

    ОтговорИзтриване