сряда, 13 ноември 2013 г.

Ангелски вълнения....:)


 Здравейте,
Понякога просто не знам какво се случва с мен и околните творящи:) Аз си подготвям и си правя разни нещица, а в същото време някой друг мисли за същите и твори по същата тема.
Ето например не бях посещавала Картичкофуриите от доста отдавна докато онзи ден не прочетох коментар на Катето. Тя ми писа по повод на едни картички да ги пусна в Мър-Мяу, но аз реших, че една от тях не отговаря на изискванията за форма и вчера си казвам дай, пък да проверя какво е предизвикателството в Картичкофуриите!


В същото време още от миналата седмица си плетох едно ангелче на една кука, а и си подбирах хартиите за картичка с него, но все не ми оставаше време да я сглобя.


Та пак на темата за Картичкофуриите, отварям сайта и какво виждам там? "Когато ангелите ни целуват, около нас мирише на канела" - предизвикателство на Катето! Е кажете ми това какво е? Съвпадение ли, телепатия ли или както се казва, че сме на едни и същи вълни?


Разбира се веднага я сглобих следобеда и бързах да хвана за снимките спонтанно появилите се слънчеви лъчи в унисон с моето настроение!


А що се отнася до канелата искам да кажа, че миналата седмица ми хрумна много "яка", както се казва идея за картички, която сега ще използвам в съчетание с ангелчетата за да се включа с още някоя и друга картичка в прекрасното предизвикателство на Катето :)


Сега докато пиша осъзнавам колко е егоистично от моя страна да си мисля, че само аз се сещам за някой неща  предвид броя на хората, които живеят на земята, но все пак когато ми се случи подобно нещо ми е някак странно:) Все пак се чувстваш близък с хора, които се занимават със същите неща като теб, но когато се познавате само от интернет, а не сте близки приятели срещащи се често тези съвпадения са си направо мистични за мен :)


Пожелавам ви един много ползотворен ден изпълнен с усмивки, добро настроение и такива прекрасни и ползотворни съвпадения!:)


3 коментара:

 1. Верче, така сме ние сродните души - настроени на една и съща вълна, независимо от разстояние и обстоятелства. Много ме впечатли твоя плетен ангел, страхотен акцент на коледната ти картичка. Чакам с нетърпение и другите ти творения, сигурна съм че ще са чудесни.
  А като ти подсказах за Мър-мяу имах предвид кръглата картичка с пеперудата.

  ОтговорИзтриване
 2. Интересно ангелче, чудесно си го измислила:)

  ОтговорИзтриване
 3. Момичета пращам ви много, много усмивки и прегръдки!

  ОтговорИзтриване