неделя, 24 ноември 2013 г.

Плодово-Зеленчукови чаши :)


Здравейте,
Днес имам една хубава новина! Върнаха ми компютъра - работещ и с всичките му прилежащи снимки : )
По този повод днес ще кача малко от летните ми творения, които не съм ви показвала!
Това са едни плодово-зеленчукови чаши, но не плодови защото са правени от плодове или пък са предназначени само за зеленчуци :)


Кръстих ги така заради Плод-Зеленчука, който ги полази миналото лято :) Когато реших да ги рисувам ми беше писнало от всякакви чаши с надписи и картинки приканващи те да консумираш точно зададен продукт сякаш ако си направиш обикновен билков чай в тази чаша Светът ще пропадне!


Също така, точно в този момент не ми се рисуваха цветя, насекоми и всякакви там гадинки! Трябваше ми нещо, което не бях рисувала до този момент на чаши!


Изведнъж, както погледът ми се носеше из пространството, попадна върху току-що донесените от пазара торбички с най-разнообразни зарзавати :) За момент ми проблесна, а резултатът се вижда!
Така можеш да си пиеш в чашка според настроението!


Примерно днес си в зелено настроение, ставаш и си правиш напитка в чашата с грахчетата:)


Или пък си си купил сок от праскови и определено си в прасковено настроение - просто си взимаш прасковената чаша и всичко ти е в тон!


А най-хубавото е, че никой не ти казва какво да пиеш точно в тази чаша, която ти е попаднала първа, когато си отворил шкафа!


Пожелавам и на вас усмихнат ден и слънчево настроение - напук на мрачното време!

1 коментар:

  1. Верка, страхотна градинка! Патладжаните направо ме омагьосаха. Усмивки!

    ОтговорИзтриване