четвъртък, 12 декември 2013 г.

Училищен Коледен Базар:)


 Здравейте,
Да не си помислите, че ние не правиме нищо? Напротив, но все не остава време да качвам :(


Децата постоянно прилепват по някой и друг вирус от училище! Опитвам се да пускам Борето на ясла, но нещо и там нещата не се случват много добре! Знаете - ходи два дена и после две седмици е в къщи - болен, после пак така и детето нещо не може за момента да се адаптира! А всички тези болести и особено неприятни вълнения покрай тръгването на ясла направо ме убиват! Правя по нещичко, но определено не ми се говори, пък било то и в писмена форма! Затова и не пиша в последно време! Но все пак трябва да се излезе от тази емоционална дупка и добре, че ви обещах да се отбивам по-честичко тук, защото сега нямаше да пиша и тези думи :) Както и да е!


В училище има коледен базар и трябваше да понаправиме по нещо с децата! За това първо ви представям картичката, която направи Самуил! Това му е първата квилинг-картичка :) И друг път си е правил някакви елементи, но  не и цяла картичка!


Не че си е мое, но си мисля, че му се получи много добре елхичката :)!


Разбира се Калоян нямаше да прави такива неща (все пак е предучилищна), но нали гледа всичко от брат си и той също седна да прави картичка:)))


Ами сами виждате какво се получи! Колкото творенето на Самуил беше сериозно и целенасочено, толкова това на Калоян беше разсеяно! То не беше ставане до тоалетна, то не беше ставане за вода, дори имаше и кратки прекъсвания за да си играе! Мислех си, че когато Мони приключи и Калоян ще възъхне облекчено, ще изхвърчи веднага в детската стая да си играе или да гледа детски, но за мое учудване дори и след като Самуил приключи, Кали на няколко пъти се връща да си доправя елементчета и си довърши и картичката!


Разбира се това ме зарадва, защото всичко това се разигра пред очите ми докато аз се занимавах с другите картички! Този път не съм настоявала да седи и да се занимава, а той въпреки всичко си довърши работата! Е не мога да кажа, че творбата му е невероятна, дори е спорно на коя страна се гледа, но самия факт, че започна и довърши нещо до края ме прави много щастлива!


На последно място  ви показвам и моите картички за базара! Реших да направя по няколко от двата вида защото нямах много време (както обикновено)!


Е това е от мен за сега!


Пожелавам ви приятен ден и много коледно настроение!

Няма коментари:

Публикуване на коментар