понеделник, 1 април 2013 г.

Моето предизвикателство в Hobby Challenges :)


Здравейте,
днес съм много щастлива защото имам удоволствието да ви предизвиквам в Hobby Challenges!
Измислила съм ви едно много завъртяно предизвикателство: "Клечки, пръчици и клончета"!
За съжаление не успях да измайсторя всичките картички, които ми хрумнаха по темата, но пък тези на коледна тематика, които виждате тук ми свършиха чудесна работа за допълване на картичките за вдъхновение! :)


Краси ме помоли да кажа няколко думи за себе си и това как съм започнала да се занимавам с картички!
За начало само ще кажа, че живота ми се върти около цифрата три. Както знаете се казвам Вера и съм кръстена на двете ми баби, но дори и да бях момче майка ми пак нямаше да има много голям избор за име, тъй като дядовците ми са Петко и Петър :))) Родена съм на 03,03,1983 и тази година навърших 30. Както знаете вече имам три момчета: Самуил, Калоян и Борис, а живота ми се върти основно около тях :)


Рисувам откакто се помня, заради родителите ми, които рисуват страхотно! Пиша стихоне от първи клас и дори си спомням първото стихче, което написах за ескимосите :)))На последък пиша все по-рядко, предполагам защото съм насочила енергията си към творенето в друга посока, но днес ви поздравявам с "Април" !


За картичките мога да кажа само, че се занимавам някъде от четвърти клас, което ще рече вече 20 години! Помня и първите си картички, които бяха коледни! Когато ги правих знаех, че винаги ще се занимавам с това! А днес знам, че от всичко може да се направи картичка! Това е и причината да не разполагам с многобройни печати и перфоратори не, че не ми се иска:), но все си казвам, че първо трябва да си употребя материалите, с които разполагам и тогава да си набавям нови. Както се сещате това почти никога не се случва, защото ми хрумват такива щуротии, че материали бол, а аз все не си купувам!


Обичам да се занимавам с всякакви приложни изкуства! Знаете вече, че това са рисуване на стъкло, шиене, бижута и какво ли още не! Имам моменти, които посвещавам само на ровене из Нета, на търсене на нови или непознати техники за правене на всякакви неща.


Много обичам да рециклирам и да осъществявам нови проекти от стари неща. Това ме кара да се чувствам наистина добре! Може и да се самозалъгвам, че моите джунджурийки допринасят за опазването на околната среда, но нали знаете капка по капка.... Добре ми е да съм просто една капка:)!


Е мисля, че е това на кратко за мен, въпреки дългият текст, който се получи :))) и за да не ви отегчавам повече днес ви пожелавам един весел, цветен и ползотворен ден!

5 коментара:

 1. Хей , чудотворнице , привет !
  Как пък си помисли , че би могла да отегчиш с прекрасния си пост ?!
  Толкова хубаво ми стана от него ....
  Безкрайно уважавам умението да направиш от едно " нищо " за някого , Нещо , което да е прекрасно !
  Уважавам умението на всеки да е " просто една капка " !
  Аз съм още една такава и с всяка следваща капка светът наистина става по - добър !
  Или поне на мен ми се иска да вярвам , че е така ...
  Разкошни картички , истински , от света около нас .

  ОтговорИзтриване
 2. Юленце, просто не можеш да си представиш колко благотворно влияние имат думите ти! Толкова добре се чувствам дори и да сме се поздравили само! После денят ми върви прекрасно и успявам да свърша все повече и повече неща, независимо дали е нещо за децета, домакинството или пък творенето!
  Прегръщам те!

  ОтговорИзтриване
 3. Хубаво е , когато на някого му е хубаво ! А когато аз съм причината за това е още по - хубаво !
  И аз те прегръщам !

  ОтговорИзтриване
 4. Беше ми изключително приятно да науча нещо повече за теб. Абсолютно те подкрепям за ненабавянето на нови материали и за това, че с всичко може да се правят картички. На мен са ми по-слаби ангелите - обичам да си купувам и нови неща, макар да не прекалявам. Харесвам стилът ти и творенията ти. Ще се опитам да се включа в интересното ти предизвикателство.

  ОтговорИзтриване
 5. Тони благодаря за милия коментар! :)
  Надявам се да не ви затормозявам с това предизвикателство, а наистина да ви е приятно и интересно да се включите в него!
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване