четвъртък, 11 април 2013 г.

Цветно :)


Добър вечер!
Сега ще ви запозная с едно много симпатично бурканче, ваза или съкровищница! Всъщност това ще реши моята свекърва, която имаше рожден ден преди два дни и исках да я зарадвам с нещо направено от мен!


Исках да е нещо по-различно от картичка и свещник, а и изпробвах върху него комбиниране между бои за стъкло и акрилни такива. Честно казано съм доволна от резултата!


На вас може да ви се стори прекалено шарено и ще бъдете прави, но имам толкова много хубави цветове! Как да не ги използвам всичките? А и нали си спомняте чантата-дъга, която тя ши? Мисля, че наистина си го хареса (бурканчето)! :)


Аз лично го рисувах като за мен - с всички цветове, които ми носят пролетно настроение :)


Качвам бурканчето сега, защото не обичам да показвам неща преди да са видени от хората, за които са предназначени!


На свекърва ми пожелавам много здраве, късмет и успехи с нейните творения, а на вас лека нощ и цветни сънища! :)6 коментара:

 1. Много е красиво бурканчето. Цветовете са страхотни.
  Поздрави!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Милена благодаря ти! Радвам се, че намина! Заповядай отново! :)
  Поздрави :)

  ОтговорИзтриване
 3. Колкото по - шарено, толкова по - шарено! Май така беше казал мечо Пух :) Верка, подарила си не бурканче, а цяла дъга от цветове на свекърва си. Усмивки!

  ОтговорИзтриване
 4. Права си Стефи така е! Що се отнася до мечо Пух - интерпретацията много ми хареса! :)))
  Поздрави :)

  ОтговорИзтриване
 5. Откривам още нещо по което си приличаме с теб - говориш за свекърва си без грам злоба . И с уважение !
  Аз също много харесвам моята свекърва и много добре се разбираме с нея . За 25 години нито веднъж не сме си казали лоша дума !
  А бурканчето - вълшебно е ! Дано и носи само приятни емоции и да ви е жива и здрава !

  ОтговорИзтриване
 6. Юленце здравей,
  Не, че не сме имали пререкания и различия с нея! Тя по-принцип е много готин човек и каквото има да си кажеме си го казваме и просто продължаваме напред! Аз си я чувствам много близка може би и поради липсата на моята майка - не знам! Тя е много притеснителна и всеки ден се чуваме поне по веднъж, дори и Димитър да си е в нас! Чуваме се и да си споделяме разни неща, излизаме от време на време на кафе или просто да си зяпаме по магазините! :) Аз винаги съм гледала на нея по-скоро като на приятелка отколкото на свекърва :) Оффффффф пак се отнесох....
  Юленце прегръщам те!

  ОтговорИзтриване