събота, 29 юни 2013 г.

Торбички за кифличи :)


Ей сладури, здравейте!
След дълго отсъствие се завръщам с пълна сила и бързам да ви покажа някои от несподелените нещица, които не съм спирала да творя...


Днес ще ви запозная с историята на едни торбички, които започнах да шия :) Първата от тях реших да си направя, защото ми направи впечатление как в едно кулинарно предаване си държат брашното в платнена торбичка.


Разрових платовете и като видях, че разполагам с червено и синьо на точки, веднага ми хрумна идеята за двуслойна торбичка с апликация на кексче, чиято глазура е от такъв плат! Видях готовият модел в главата си и веднага седнах да си направя кройката, после апликацията, а вие и сами виждате резултата.


Още докато я ших си представях как ще изглежда и следващата торбичка! Бях се вдъхновила от кифличките, които правих за завършването на предучилищната на Кали и реших, че за завършването на Самуил ще има две готови торбички пълни с кифлички! Едната щеше да е от червен плат на точки и пълна с локумени кифлички, а другата от синьо на точки - с кифлички със сирене!


Речено - сторено! Мони влезе в училище с двете торбички, а тази тяхна първа разходка доведе до възторжени резултати! :) Няколко от майките ги харесаха толкова много, че си поръчаха и за тях, но за това ще разкажа през някой от следващите дни... :)


За днес - толкова от мен, а на вас пожелавам цветен ден!3 коментара:

 1. Верка, много са хубави! И внасят толкова уют! Усмивки!

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотни са!
  Много добре си ги направила!Браво!

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря ви момичета!!! :)
  Радвам се, че ви харесват!

  ОтговорИзтриване