сряда, 3 април 2013 г.

С дъга на рамо :)


Ще посветя този пост на моята свекърва, която е страхотен човек! :)


Както вече съм споменавала тя се занимава с шиене и тя като мен не е учила това, но има голям усет за тези работи  и си шие невероятно интересни, тук мога да кажа дори и дизайнерски дрехи.


Тя е способна да седи часове наред и да прави и най-дребните детайли, които си е наумила да включи в даден проект.Както на нас ни е приятно да отделяме време за нашите хобита, така и на нея и действа успокоително да крои и шие своите  цветни фантазии!


Аз не мисля, че има нещо, което да не може да ушие!


По-скоро ако е нещо свързано с липса на материали или пък дадена машина, но пък тя винаги открива някакви алтернативи, които да заместят липсващото звено :)


Много ми харесва в нея това, че и тя е привърженик на рециклирането като мен и Юлето!


Примерно чантата-дъга, която ви представям днес е скроена от блуза.  Веселите и" райета са запалили в свекърва ми онзи плам, който предполагам, че се вижда и в моите очи, когато ми хрумне идея за нова картичка!


Само начинът на изразяване е по-различен, но в никакъв случай не е по-малко интересен и артистичен :)


Надявам се тази дъга да ви донесе цветно настроение в мрачният и дъждовен априлски ден :)))

4 коментара:

 1. Колко хубаво ми става, когато видя нещо шаренко, Верка! Ако чантите имаха имена, то тази щеше да се казва - Страхотно настроение! Усмивки!

  ОтговорИзтриване
 2. Много весела и зареждаща чанта. И аз съм привърженик на рециклирането и е страхотно, че една вече непотребна блуза се е превърнала в нещо потребно. Също се зарадвах, че ми даваш надежда, че човек може да стане дизайнер и без да е учил. И аз съм самоука и похождаща в шиенето, но ми хрумват толкова много идеи...част от които успявам да реализирам:). Хубав и усмихнат ден!

  ОтговорИзтриване
 3. Стефи благодаря ти от нейно име!Аз не съм се отбивала отдавна при теб, но веднага ще поправиме тази грешка! поздрави Стефи :)

  ОтговорИзтриване
 4. Тони благодаря! Радвам се, че ти харесва, а и че ти също си се осмелила да направиш самостоятелна крачка напред към шиенето:) Под секрет да ти кажа, че ако не беше свекърва ми, май никога нямаше да се осмеля! Това е единственото нещо, на което не са ме учили майка ми и бабите ми (е може би и плетенето на една кука :)! Изцяло е заслуга на свекърва ми и аз много се радвам, че тя ме подкрепя и в не толкова сполучливите ми опити!
  Продължавай да правиш всичко, което ти харесва!

  ОтговорИзтриване