събота, 8 февруари 2014 г.

Месецът на сърцата :)


Здравейте,
Януари беше един много лош месец защото моят Малчо беше болен през цялото време :( Ту едно, ту друго и от притеснения по него и от него не успях да направя почти нищо, ноооо все пак имам нещичко за показване, а пък и започна февруари - месецът на сърцата :)
Това са няколко картички, които сътворих по повод Свети Валентин, а и без повод:


Джобчето на тази картичка го ших специално за нея, но понеже машината изпитва затруднения с по-дебели платове и не стана точно така както го исках :(


Тези валентинки станаха много бавно, защото ги правих основно през нощта, а както можете да се досетите тогава нямаше как да си използвам шевната машина и се наложи да ги обшивам на ръка. Стана много по-бавно отколкото предполагах! Нещо съвсем друго е да шиеш плат на ръка! С хартиите и картона трябва да се внимава много, тъй като ако направиш дупчица на погрешното място, просто си остава дупка и трябва да се започва от начало!

Отново текстил и отново балон, но този път на картичка :) Ммммммм като цяло ми харесва, ноооооо може и по-добре! Според мен винаги може и по-добре!

Тази картичка правих по поръчка на Марина! Още не си я е взела, но се надявам да и хареса :) От представените тук картички тази ми е любимата! Аз като цяло доста рядко си харесвам нещата! 
Следващото сърчице също е за Марина - да си внесе малко Валентинско настроение в къщи:)

 
Пожелавам ви лека вечер, много добро настроение и усмивки!

Няма коментари:

Публикуване на коментар