петък, 10 октомври 2014 г.

Картичка с дървен елемент


 Хей феички здравейте,
Не съм се отбивала насам поне от две седмици, да не казвам три и имам да споделям с вас някои нови неща, но да започнем стъпка по стъпка :)
Тази картичка я правих по-миналата седмица, но така и не ми остана време да я кача, а когато проверих за предизвикателства при Картичкофуриите попаднах на КФП 237 Картичка с дървен елемент


Е това си е късмет, защото обикновено ми се случва да не успея да донаправя дадена картичка за предизвикателство и когато е готова то вече е свършило :)
Веднъж и на мен да ми се получат добре нещата!


И така за картичката: листенцата както виждате са правени на Биг Шота, но пък картона съм си го шарила сама - също великденско яйчице! Отново се увъртях цялата с тези дистрес мастила, нооо какво да се прави? Зарибих се по ръчно направените фонове с дистреса и това си е! Преди да ги залепя  ги покрих с един слой от 3D ефекта.


Ембоснатият елемент е с папка на Sizzix - Jim Holz Alterations, комплекта си го взех миналата година, но го използвах сравнително малко и то само една папка от него, та трябва да си наваксам :)


А що се отнася до жълъдите и техните шапчици, които в случая са дървеният елемент, те са лично събрани и доставени от моите прекрасни момчета!


Най-малкият - Борко е решил, че всичко намерено на земята представлява интерес за мама и постоянно ми носи пръчки, листа, че дори мокри кърпички намерени в градинките! И като се замисля детето май ги смята за естествена част от пейзажа на природата, което всъщност ме натъжава!


Започнах тази публикация в понеделник, но все нямам време да я допиша и затова ще ви пожелая спокоен и усмихнат ден, че да имам време да кача и снимките! :)

2 коментара:

  1. Чудесна есенна картичка! Благодаря за участието при Картичкофуриите :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря! Удоволствието е мое!

    ОтговорИзтриване